INTERNATIONAL FOUNDATION FOR SOCIAL ADAPTATION

Representative of NORD University Konstantin Timoshenko held classes with the participants of the project "Ukraine-Norway" in Vinnytsia

2017-05-25

Минулого тижня у Вінниці заняття для учасників проекту «Україна-Норвегія» провів представник університету NORD (Норвегія) Костянтин Тимошенко. Костянтин познайомив аудиторію з Норвегією, презентувавши країну, розповівши про особливості культури, менталітету, політичного та економічного устрою держави.

Учасники проекту, які проходять перепідготовку за спеціальністю «Інформаційні технології в бізнесі» проявили високу зацікавленість і активність під час обговорення теми семінару / лекції. Так само, слухачі з великою увагою цікавилися особливостями ведення бізнесу в Норвегії, системи оподаткування підприємницької діяльності, повсякденному житті і культури норвежців. Однією з важливих тем, яка обговорювалася під час семінару, було питання про можливість співпраці норвезького бізнесу з підприємцями-початківцями м.Вінниці. Під час практичної частини заняття, Костянтин Тимошенко зробив акцент на вирішенні базових завдань фінансового обліку, які виникають при веденні бізнесу.

Підсумком виступу лектора стали активізація уваги та закріплення отриманих знань у слухачів проекту про особливості бухгалтерського та фінансового обліку при перших кроках у підприємницькій діяльності.

Матеріали надані партнером проекту в м Вінниця ГО «Центр соціальної адаптації та розвитку« Європейська ініціатива »