МІЖНАРОДНИЙ ФОНД СОЦІАЛЬНОЇ АДАПТАЦІЇ

Відкриття проекту «Україна-Норвегія» у Чернігові.

2017-05-26

15 вересня в Чернігівському національному технологічному університеті відбулося урочисте відкриття осіннього семестру професійної перепідготовки в рамках проекту «Україна-Норвегія».
Наразі професійна перепідготовка відбуватиметься за двома програмами: «Інтернет технології в бізнесі та WEB дизайн» та «Підприємництво у сфері туристично-ресторанного бізнесу». На урочистому відкриті були присутні: ректор ЧНТУ Шкарлет С.М., президент Міжнародного фонду соціальної адаптації Рубцов В.С.,  начальник відділу соціальної політики Департаменту військової освіти, науки, соціальної та гуманітарної політики Міністерства оборони України Кучеренко С.А., директор ННІ права і соціальних технологій Остапенко Л.А., голова ГО «Чернігів Європейський» Дивнич Г.А., член ГО «Чернігів Європейський» Петрик О.Л., яка займається працевлаштуванням слухачів проекту,  члени ГО «Чернігів Європейський» Децюк Т.М. та Акименко Ю.Ф., які відповідають за соціально-психологічну адаптацію учасників проекту до цивільного життя, координатор проекту – Коленіченко Т.І.
Адміністрація університету та президент МФСА побажали учасникам наснаги в опануванні нових спеціальностей, витримки та ініціативності під час навчання. На урочисте відкриття були запрошені: випускниця, яка проходила перепідготовку за програмою «Інтернет технології в бізнесі та WEB дизайн», яка є співвласницею крамниці «Зелена лавка» Черешко Ольга; випускниця, яка має власний бізнес по виготовлення пряникових будинків - Зіберт Олена;  голова Клубу учасників проекту «Україна-Норвегія», учасник АТО, випускник другої групи професійної перепідготовки Черешко Альберт.
Бажаємо нашим слухачам наснаги у навчанні та успіхів в опануванні нових знань.

Матеріали надані ГО «Чернігів Європейський»