МІЖНАРОДНИЙ ФОНД СОЦІАЛЬНОЇ АДАПТАЦІЇ

Відкриття проекту «Україна-Норвегія» в Одесі та Чорноморську.

2017-05-26

14 та 19 вересня 2017 року в Одеському регіоні стартував проект "Україна-Норвегія" за участю Державного закладу «Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К.Д. Ушинського» та громадської організації «Одеський Чорноморський центр конверсії військових кадрів».
14 вересня 2017 року почала роботу група військовослужбовців, учасників АТО  та членів їх сімей у Одесі на базі університету Ушинського. З вітальним словом виступили ректор університету, академік Чебикін Олексій Якович, проректор університету Тронько Сергій Петрович та керівник PR-відділу Міжнародного фонду соціальної адаптації Філіна Ольга Володимирівна.
19 вересня 2017 року стартував проект "Україна-Норвегія" в м. Чорноморськ, Одеської області. На урочистій церемонії відкриття були присутні:
-    Перший заступник мера м. Чорноморськ – Биченко Сергій Якович;
-    Начальник департаменту взаємодії з правоохоронними органами і оборонної роботи – Малий Микола Володимирович;
-    Керівник проекту – Тронько Сергій Петрович;
-    Викладачі університету.
Усім слухачам проекту була роздана література за темою навчання.
При відкритті заходів у м. Черноморськ працювали фотокореспонденти міської й обласної газет, міський телеканал «it3», якій продублював відзнятий матеріал на обласне державне телебачення.
Після офіційної частини заходів учасники приступили до занять.
Відповідно до навчального плану перші дві години проводилась вступна лекція з історії Королівства Норвегія, відносин між Україною і Норвегією з демонстрацією відеофільмів. Показ відзнятих репортажів по індивідуально - підприємницької діяльності слухачів заплановано в ході занять перед початком роботи над  бізнес-планами з другого тижня занять.

Матеріали надані ГО «Одеський Чорноморський центр конверсії військових кадрів