МІЖНАРОДНИЙ ФОНД СОЦІАЛЬНОЇ АДАПТАЦІЇ

Відбулася зустріч Посла Королівства Норвегія з Міністеркою у справах ветеранів України

2021-02-04

2 лютого відбулася офіційна зустріч Надзвичайного і Повноважного Посла Королівства Норвегія в Україні Еріка Сведала з Міністеркою у справах ветеранів України Юлією Лапутіною.

Юлія Лапутіна висловила вдячність  народу Норвегії за підтримку України і допомогу, що надається учасникам бойових дій, які повертаються до мирного життя. Зокрема Міністерка відмітила важливість та ефективність реалізації в Україні проєкту «Норвегія-Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему», що фінансується Міністерством закордонних справ Норвегії, координується норвезьким Nord університетом та реалізується в Україні Міжнародним фондом соціальної адаптації на базі університетів з залученням громадських організацій. Важливо зазначити, що Мінветеранів покроково активно долучається до підтримки проєкту та інтеграції моделі його реалізації до державної системи професійної перепідготовки та соціальної адаптації.

Також в заході взяв участь Заступник Міністра у справах ветеранів України з питань європейської інтеграції Олексій Ілляшенко. Він розгорнуто представив модель проєкту и надав коментарі щодо його координації з іншими міжнародними програмами.

Детальніше про зустріч на сайті Мінветеранів за посиланням: https://mva.gov.ua/ua/news/proekt-ukrayina-norvegiya-praktichna-mozhlivist-dlya-veteraniv-otrimati-kvalifikovanu-profesijnu-perepidgotovku-uspishno-pracevlashtuvatisya-abo-vidkriti-vlasnij-biznes

Фото з сайту Мінветеранів.