МІЖНАРОДНИЙ ФОНД СОЦІАЛЬНОЇ АДАПТАЦІЇ

Житомир приєднався до міст реалізації проєкту «Норвегія-Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему» (NUPASS)

2020-09-13

11 вересня в Житомирі було підписано договір між Міжнародним фондом соціальної адаптації та Державним університетом «Житомирська політехніка» на реалізацію проєкту «Норвегія-Україна». Університет традиційно відповідає за академічну складову проєкту – професійну перепідготовку. Наразі готується до підписання грантовий договір між МФСА та ГС «Дім ветерана» на реалізацію в проєкті складової соціальної адаптації та супровідних заходів (комплектування груп, психологічна адаптація, правова адаптація, сприяння в працевлаштуванні або відкритті власної справи, консультаційна підтримка щодо залучення інвестицій).

З вітальним словом в офіційній частині зустрічі виступили ректор Житомирської політехніки Віктор Євдокимов, президент Міжнародного фонду соціальної адаптації Володимир Рубцов, координатор проекту “Норвегія-Україна” Ольга Філіна та психолог ГС “Дім Ветерана” Наталя Харитонова. Також в заході взяли участь:

Від університету:

Перший проректор Оксана Олійник.

Проректор з науково-педагогічної роботи Андрій Морозов.

Проректор з науково-педагогічної роботи та молодіжної політики Олена Денисюк.

Начальник відділу міжнародних зв'язків Василь Мамрай.

Декан факультет бізнесу та сфери обслуговування Галина Тарасюк.

Завідувач кафедри менеджменту і підприємництва Тетяна Остапчук.

Завідувач кафедри обліку і аудиту Сергій Легенчук.

Завідувач Центром післядипломної освіти Віталій Кучменко.

Відповідальна за реалізацію проекту в університеті - професор кафедри обліку і аудиту Ірина Жиглей.

Від ГС «Дім ветерана»:

Голова та юрист Громадської спілки Юлія Толмачова та Сергій Дубок.

Професійна перепідготовка в Житомирі в осінньому семестрі 2020 буде проходити за напрямком «Організація власного бізнесу».

Вітаємо Житомир у складі проєкту та бажаємо партнерам злагодженої ефективної співпраці для якісної допомоги військовослужбовцям, ветеранам та членам їхніх сімей.